Házirend

- Szállás lefoglalásához 30% foglaló fizetése szükséges, de legalább 5000 Ft. A foglaló megérkezéséről SMS-ben, vagy e-mailben visszajelzést küldünk.

- Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege összege 1 éven belül felhasználható. Két héten belüli lemondás esetén a foglaló teljes összege a Szállásadót illeti.

- A szállást az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az itt tartózkodás utolsó napján 10 óráig szíveskedjenek elhagyni. Ha a kedves Vendég tovább szeretne maradni, akkor kérem azt időben jelezze, ha mód van rá, akkor ez esetben fél napi szállásdíjat kell még fizetni.

- Megérkezéskor történik a személyi adatok bejegyzése személyi igazolvány vagy útlevél alapján, a számla elkészítése és a szállásdíj kifizetése.
Érkezéskor 30.000Ft (100 EUR) kauciót kérünk, melyet távozáskor az apartmanok átadása után visszaadunk, az esetleges károkat meg kell fizetni.

- A szállásárak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény értelmében személyenként vendégéjszakánként az idegenforgalmi adó: 300 Ft, melyet az szállásadónak a szolgáltatásért esedékes összeggel együtt kell beszedni. Ez alól mentesek a 18 év alatti személyek.
21 óra után érkező vendégektől 1000 Ft felárat kérünk.

- Az apartmanokba állat nem vihető be! (Köszönjük a kisállattartók megértését!)

- Az épületben a dohányzás tilos! A dohányosokat tisztelettel kérem, hogy a kertben, kerthelységben, erkélyen kijelölt hangulatos dohányzó helyeken dohányozzanak! A tilalom ellenére az apartmanban történő dohányzás esetén 10.000 Ft plusz takarítási költség fizetendő készpénzben.

- Kérem kerüljék a túlzott hangoskodást mások nyugodt pihenése érdekében, különösen 22 óra után!

- Kérem a szálláshely épületeit és használati eszközeit rendeltetésnek megfelelően használják és óvják!
Bármilyen üzemzavart észlelnek, eszközök hibás működését, tönkremenetelét, stb., kérem jelezzék! Az apartmanok berendezési és felszerelési tárgyait a házból kivinni tilos!

- Extra takarítás: Amennyiben a vendég egyéb okokból beszennyezi a berendezést, úgy a tisztítási költségek emelkedése miatt 5.000 Ft takarítási pluszköltséget számolunk fel.

- A szállás területén okozott kárt kérem jelezzék, azt károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A kár megtérítéséről a csoport vezetője gondoskodik.

- A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására ügyeljenek!

- A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) felelősséget nem vállalunk.
Az autót mindig kérjük bezárni, lopás esetén felelősséget nem tudunk vállalni. Az udvarban lehetőség van a parkolásra. Amennyiben az utcán, illetve az udvaron keletkező gépkocsikban kár keletkezik, nem áll módunkban megtéríteni.

- Kérem a Kedves Vendégeket, hogy a gyermekiket ne hagyják felügyelet nélkül, a játékok használata közben történt esetleges balesetekért nem vállalunk felelősséget.

- Az alapvető tűz- és balesetvédelmi szabályokat be kell tartani! Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót azonnal értesíteni kell !
                                  
Tel.: +36/ 70-367-1470
- Nem vállalunk felelősséget, és kártérítést az esetleges természeti csapás, tűz, illetve önhibán kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. áramszünet).

- Ha valami oknál fogva Ön előbb távozik a szállásról, mint ahogy azt lefoglalta, a pénzt nem áll módunkban visszafizetni. Megértésüket köszönjük!

- A házirend a vendégházban tartózkodó minden vendégre vonatkozik.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére, javaslataikat köszönettel vesszük!

Remélem szolgáltatásaink elnyerik tetszését és máskor is üdvözölhetjük vendégházunkban!

Bertáné Marika
szállásadó

 


 
Jól éreztük magunkat tavaly,
ezért itt pihenünk az idén,
s ha tehetjük jövünk jövőre!

Zsolti, Mária és Balázs

Tovább >>>

 

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely !

OTP - MKB   SZÉP kártya