Házirend

- Szállás lefoglalásához 30% foglaló fizetése szükséges, de legalább 5000 Ft. A foglaló megérkezéséről SMS-ben, vagy e-mailben visszajelzést küldünk.

- Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege összege 1 éven belül felhasználható. Két héten belüli lemondás esetén a foglaló teljes összege a Szállásadót illeti.

- A szállást az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az itt tartózkodás utolsó napján 10 óráig szíveskedjenek elhagyni. Ha a kedves Vendég tovább szeretne maradni, akkor kérem azt időben jelezze, ha mód van rá, akkor ez esetben fél napi szállásdíjat kell még fizetni.

- Megérkezéskor történik a személyi adatok bejegyzése személyi igazolvány vagy útlevél alapján, a számla elkészítése és a szállásdíj kifizetése.
Érkezéskor 30.000Ft (100 EUR) kauciót kérünk, melyet távozáskor az apartmanok átadása után visszaadunk, az esetleges károkat meg kell fizetni.- A szállásárak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény értelmében személyenként vendégéjszakánként az idegenforgalmi adó: 300 Ft, melyet az szállásadónak a szolgáltatásért esedékes összeggel együtt kell beszedni. Ez alól mentesek a 18 év alatti személyek.
21 óra után érkező vendégektől 1000 Ft felárat kérünk. - Az apartmanokba állat nem vihető be! (Köszönjük a kisállattartók megértését!)

- Az épületben a dohányzás tilos! A dohányosokat tisztelettel kérem, hogy a kertben, kerthelységben, erkélyen kijelölt hangulatos dohányzó helyeken dohányozzanak! A tilalom ellenére az apartmanban történő dohányzás esetén 10.000 Ft plusz takarítási költség fizetendő készpénzben.

- Az érkezési és utazási időpontban a tulajdonos vagy megbízottja a helyszínen rendelkezésre áll.
- A szállásadó 24 órás ügyeleti szolgáltatásban elérhető telefonon.
- Takarítás hetente egyszer ágynemű és törölköző cserével

- Kérem kerüljék a túlzott hangoskodást mások nyugodt pihenése érdekében, különösen 22 óra után!
- Kérem a szálláshely épületeit és használati eszközeit rendeltetésnek megfelelően használják és óvják!
Bármilyen üzemzavart észlelnek, eszközök hibás működését, tönkremenetelét, stb., kérem jelezzék! Az apartmanok berendezési és felszerelési tárgyait a házból kivinni tilos!

- Extra takarítás: Amennyiben a vendég egyéb okokból beszennyezi a berendezést, úgy a tisztítási költségek emelkedése miatt 5.000 Ft takarítási pluszköltséget számolunk fel.

- A szállás területén okozott kárt kérem jelezzék, azt károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A kár megtérítéséről a csoport vezetője gondoskodik.

- A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására ügyeljenek!

- A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) felelősséget nem vállalunk.
Az autót mindig kérjük bezárni, lopás esetén felelősséget nem tudunk vállalni. Az udvarban lehetőség van a parkolásra. Amennyiben az utcán, illetve az udvaron keletkező gépkocsikban kár keletkezik, nem áll módunkban megtéríteni.

- Kérem a Kedves Vendégeket, hogy a gyermekiket ne hagyják felügyelet nélkül, a játékok használata közben történt esetleges balesetekért nem vállalunk felelősséget.

- Az alapvető tűz- és balesetvédelmi szabályokat be kell tartani! Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót azonnal értesíteni kell !
                                   Tel.: +36/ 70-367-1470
- Nem vállalunk felelősséget, és kártérítést az esetleges természeti csapás, tűz, illetve önhibán kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. áramszünet).

- Ha valami oknál fogva Ön előbb távozik a szállásról, mint ahogy azt lefoglalta, a pénzt nem áll módunkban visszafizetni. Megértésüket köszönjük!

- A házirend a vendégházban tartózkodó minden vendégre vonatkozik. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére, javaslataikat köszönettel vesszük! Remélem szolgáltatásaink elnyerik tetszését és máskor is üdvözölhetjük vendégházunkban!               Napsugár Vendégház Kiskőrös                Bertáné Marika    szállásadó 

                                          Telefon: +36 70/ 367-1470

 

Kapcsolat Információk Adatok
Napsugár Vendégház Kiskőrös Széchenyi Pihenőkártyát ( OTP, MKB ) elfogadunk ! NTAK regisztrációs szám: MA19005176
6200 Kiskőrös, Vízmű. u. 29. Adószám: 75768584-1-23
Tel.: +36 70/ 367-1470   Bankszámlaszám: 11773322-40602761
E-mail: korosnap@gmail.com